Corona beleid apotheek Smilde – Apotheek Smilde – Smilde

Apotheek Smilde

Apotheek Smilde

Sluiskampen 37 9422 AP Smilde Tel:0592-414045 Fax:0592-414070

Wat vindt u op onze website?

Voor Corona beleid apotheek Smilde, klik hier!

Lees over onze openingstijden en hoe en waar u ons kunt bereiken. Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid dan verwijzen onze links u door naar andere interessante websites.U kunt met al uw vragen natuurlijk óók terecht bij onze vestiging aan de: De Sluiskampen 37.

Voor het inzien van uw gegevens kunt u kijken op MijnGezondheid.net. Ook kunt u hier terecht voor een e-consult met apotheek Smilde.

Apothekers: 

Dhr. B.P. Swets

 

BIG-nummer:

19060074817

 

Corona beleid apotheek Smilde

  • Wanneer u mogelijk besmet bent met het Corona virus, koorts heeft, verkouden bent of hoest kom dan niet zelf naar de apotheek maar laat u alstublieft uw medicatie door iemand anders op
    halen.
  • Wij vragen u om in de apotheek alleen met de pin te betalen. Als u geen mogelijkheid heeft te pinnen dan kunt u gebruik maken van automatisch incasso of ontvangt u een rekening.
  • Neemt u een afstand van 1,5-2 m in acht aan de balie en in de wachtruimte. Blijft u buiten de groene cirkel wachten die u op de grond ziet bij de balies in de apotheek.
  • Wanneer u ziet dat er 5 wachtenden zijn in de apotheek, komt u dan op een later moment even terug naar de apotheek.
  • In het geval van bezorging van medicatie zal de bezorger een afstand van 2 meter in acht nemen bij het bezorgen en buiten blijven. De bezorger zal aanbellen en 2 meter naar achter stappen. Het pakket zal aan de deur gehangen worden of voor de deur gezet worden.
  • Herhaalrecepten die voor 10 uur bij de huisarts zijn aangevraagd liggen na 2 werkdagen na 11 uur klaar in de apotheek. Dit betekent dat wanneer u op maandag voor 10 uur een recept aanvraagt dat u dan deze op woensdag na 11 uur in de apotheek kunt ophalen.
  • Houd u de website van www.apotheeksmilde.nl goed in de gaten voor het geval wijzigingen in openingstijden of andere maatregelen gewenst zijn.

Bedankt voor uw medewerking de aankomende periode.